Uitnodiging 56e Kennedy-Mars Sittard - Wedstrijdklasse

Beste sportvrienden,
Op 20 april 1963 liepen zeven jongens en drie meisjes van het Bisschoppelijk College in Sittard, naar Amerikaans voorbeeld, de eerste Kennedymars in Nederland, 80 km wandelen in 20 uur tijd. Een prestatie van formaat! Sindsdien hebben wij ieder jaar de Kennedy-Mars Sittard georganiseerd. De Kennedy-Mars Sittard is daarmee de oudste Kennedymars van Nederland. Op paaszaterdag 20 april organiseren wij de Kennedy-Mars Sittard voor de 56e keer. Durf jij het aan?
Wedstrijdklasse
De Kennedy-Mars Sittard kent een recreatieklasse en een wedstrijdklasse. Wanneer je de Kennedy-Mars Sittard binnen twaalf uur kunt uitlopen en dit jaar 21 jaar of ouder bent, kun je starten in de spannende wedstrijdklasse. Deze wordt georganiseerd volgens de reglementen van de Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie.
Inschrijven
Inschrijven is mogelijk op diverse inschrijfadressen en ook online. Zie hiervoor onze website www.kennedymars.org. Naast individuele deelname kun je ook als groep in de recreatieklasse starten. Vanaf 10 deelnemers wordt er groepskorting verrekend, inschrijven met een groep is alleen online mogelijk tot en met 08-04-2019. Inschrijven in de wedstrijdklasse is alleen online mogelijk en eveneens slechts tot en met 08-04-2019. Individueel kun je tot aan de start inschrijven in de recreatieklasse.
Meer informatie
Alle informatie over de drie tochten is terug te vinden op onze website www.kennedymars.org. Indien je hierna nog vragen hebt, neem dan contact met ons op via info@kennedymars.org.
Affiche
Bijgevoegd tref je een affiche aan. Wil je ons meehelpen om de Kennedy-Mars onder de aandacht te brengen bij jullie leden? Hang dit affiche dan als blikvanger in uw trainingslocatie!
Tot ziens op paaszaterdag 20 april!

Met vriendelijke groet,

Stichting Kennedy-Mars Sittard